nl en
Menu

Meteor Systems B.V.

Meteor Systems B.V. maakt al enige jaren naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Elceco.

Elceco denkt mee, geeft goed advies en is erg toegankelijk. Wie je ook belt, altijd service gericht en een snelle adequate aanpak. Wij kunnen Elceco aanbevelen aan bedrijven die met LC’s te maken hebben.

Teredo B.V.

Ik ken Elceco al enige jaren en was erg onder de indruk van hun kennis over de afhandeling van L/C’s. Vanaf begin 2020 ben ik steeds vaker gebruik gaan maken van de kennis van Elceco.

Ze zijn goed bereikbaar en ik heb zeer snel antwoord op mijn vragen. De ontzorging met betrekking tot de afhandeling van L/C’s is voor mij geweldig.

Maron Steel Supplies B.V.

Maron Steel Supplies B.V. gebruikt ELCECO al jaren voor het behandelen van de L/C ’s.

Zij doen dit voor ons met grote kunde en zeer goede service. Sinds jaar en dag betekent dit voor ons ontzorgt worden op het gebied van betalingsrisico’s.

Dit zorgt er voor dat wij ons meer kunnen focussen op onze corebusiness.

Berg Hortimotive

Berg Hortimotive gebruikt LC’s als internationaal betaalmechanisme en Elceco biedt hierbij enorm goede hulp. Het team deelt hun expertise met ons via korte lijnen. Geen vraag is te gek, overal krijg je snel antwoord op. Wij zijn erg blij met deze service!

Smitma B.V.

Door het werk van Elceco zijn wij in staat om onze klant op een goede en correcte manier te bedienen. Elceco loodst ons met een directe en snelle benadering door de complexiteit van een LC. Wij zijn erg tevreden met het werk van Elceco.

DutchGreenhouses

“…zo hoort zakelijke dienstverlening te zijn!”

Elceco is het geheime wapen achter de financiële logistiek van DutchGreenhouses®. Ik kan voor 100% op Elceco vertrouwen dat onze complexe LC’s professioneel worden afgehandeld. Daarnaast ben ik erg te spreken over de informele sfeer waarin het team van Elceco ons ondersteunt, hoe serieus de onderwerpen ook zijn. Het voelt aan alsof we collega’s zijn; zo hoort zakelijke dienstverlening te zijn!

Timo Raus

TMH

Elceco ontzorgt onze organisatie bij de afwikkeling van LC’s. Het team van Elceco doet dit op een professionele en deskundige wijze.

Door de prettige dienstverlening voelt Elceco voor ons als een verlenging van onze organisatie en zijn dan ook zeer tevreden met deze samenwerking!

Gilbert de Veth – Managing Director